^Terug omhoog
  

Over ons

Stichting Rachels Glimlach, is opgericht ter nagedachtenis aan Rachel van Hooijdonk, die 26 maart 2013, op 14 jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van kanker. ( Hodgkin Lymfoom)

Rachel was een vrolijke meid, weliswaar met een groot bekkie, maar die altijd met een glimlach op haar gezicht voor iedereen klaar stond, altijd was ze in voor een geintje. Ook toen ze ziek werd bleef die lach op haar gezicht, waar zij kwam werd er gelachen en was het een feestje…

Behalve in het Radboud ziekenhuis, als ze daar was dan veranderde ze in een heel timide en klein meisje, was ze bang en onzeker, wilde ze nergens van weten, ook niet als daar iets leuks georganiseerd werd, dan bleef ze op haar kamer.

Rachel heeft een keer een Make A Wish dag gehad (waar ze zich een half jaar hevig tegen heeft verzet) maar waar ze op de dag zelf erg van heeft genoten.

Genoten heeft ze die dag zeker ondanks haar tegenzin, en dat is op de foto’s terug te zien… Op iedere foto straalt ze, en is haar mooie glimlach te zien.

Dat is wat wij met onze stichting willen bereiken Rachel’s glimlach voor al die andere genietende en lachende gezichtjes…

Daar doen we het voor!

Copyright © 2013. Rachels Glimlach Alle rechten voorbehouden.