^Terug omhoog
  

Login Form

Vera - 31 Juli 2014 - een gezellige meidenmiddag

vera small  

Onze dochter Vera kreeg de eerste wensdag van stichting Rachels glimlach aangeboden.

Zuster Vera, die vaak voor onze dochter zorgt en waarmee we altijd fijn contact hebben, had deze verrassing voor haar bedacht als oppepper voor de volgende chemo kuur. Ze betrok hierin de beste vriendin van Vera, Maud. Maud kwam weer in contact met de pedagogisch medewerkster van de afdeling over de invulling van de verrassingsmiddag.

Het moest een gezellige meidenmiddag worden met lekker kletsen, make uppen en foto' s maken. En zodoende kwam de pedagogisch medewerkster in contact met stichting Rachels glimlach.

Het was kort dag; in twee dagen moest het allemaal geregeld worden! Gelukkig wilde de stichting hun uiterste best doen om een leuke middag in elkaar te zetten. Op Donderdag 31 juli was het zover. Om 2 uur zaten haar vriendinnen klaar met lekkere hapjes, was de tafel bedekt met make up spulletjes en stond de fotograaf klaar om alles vast te leggen.

Vera zelf wist niets van deze verrassing en had er aanvankelijk niet zo veel zin in. Ze was dan ook zeer verrast toen de deur open ging en ze haar vriendinnen zag! Samen hebben ze zich opgetut, waarbij ze nuttige tips kregen van de visagist. Daarna hard gewerkt aan een lipdub. Ondertussen gezellig kletsen en wat drinken. De middag vloog voorbij. Als afsluiter met iedereen op de foto die deze middag mogelijk heeft gemaakt. Het was fantastisch om te zien hoe Vera genoot. Na enkele weken konden we nog nagenieten met het mooie fotoboek welke Vera in ontvangst mocht nemen. We willen iedereen hartelijk bedanken voor deze mooie verrassing!

 

Copyright © 2013. Rachels Glimlach Alle rechten voorbehouden.